söndag 29 mars 2009

Tävlingsbidrag

Vi har fått in tre toppenfina bidrag till den monokromatiska månadstävlingen.


Först har vi ett underbart rosa kort "Make a wish" av Susanne Andersson;


En finstämd LO "Ida" i vackra lila toner från Carola Brennander;

Och så en gullig LO "Du-är det finaste jag vet" i sött rosa från Jenni Sundqvist;


Tack tjejer för era fina bidrag! Visst är det både kul och lite knepigt att scrappa i bara en färg! Ännu finns det tid kvar om du blir inspirerad - välkommen med ditt bidrag.
/Ulrika

DT ansökan

Hej!
Jag vet att många är nyfikna på hur det går med DT ansökningarna, jag lovar att återkomma med besked så snart jag har fått klartecken på hur många vi ska vara i teamet!

lördag 14 mars 2009

Månadstävling

Hej!
Här kommer månadstävlingen för mars/april! Denna månad vill vi se monokromatiska bidrag! Det gäller alltså att göra ett kort eller en LO i en färg, det är ok att ha någon liten svart eller vit detalj men i stort ska bidraget vara i en färg.

Ditt bidrag skickar du senast 5:e april kl 23.59 till pysselgarden.tavling@hotmail.com

Det är både knepigt och kul att scrappa monokromatiskt så denna gång tänker jag både välja och lotta ut ett pris! Vilken färg väljer du?

Jag valde orange och gjorde en LO med kort jag bildbehandlat så även de är orangea.


Ammis sista bidrag som DT blev ett härligt rosa kort!









tisdag 10 mars 2009

Design team!

Vet att ni väntar spänt på vem som ska bli vald till ny Dt medlem, vi ber er ha lite tålamod. Läget har ändrats lite och vi behöver välja in två nya tjejer...för jag lämnar designteamet och lämnar över till nya talanger :-). Har haft riktigt kul som Dt och hoppas ni inspirerats lite av mig. Ammi

VINNARE!!!

Nu är det äntligen dags....vinnaren av skisstävlingen blir........



*trumvirvel*




Maria/Maskan

Stort grattis, och tack till er alla för jättefina bidrag. Maria, maila dina adress till oss så kommer det lite scrapgodis på posten!
Snart dyker nästa tävling upp här, så håll utkik! Ammi

måndag 9 mars 2009

Sista bidraget!



Sista bidraget till skisstävlingen, det kommer från Kristina, tack alla för era jättefina bidrag, nu är det bara det svåra kvar, att välja en vinnare :-)! Snart dyker nästa tävling upp, håll utkik, en lite annorlunda utmaning nästa gång ;-). Ammi

lördag 7 mars 2009

Skisstävlingsbidrag



Ett jättefint bidrag till skisstävling från Maritha/Dilorf, tack så mycket. Sista dagen för att vara med i tävlingen är imorgon, passa på att vara med :-). Ammi

onsdag 4 mars 2009

Bidrag till skisstävlingen



Ett jättefint bidrag till vår skisstävling från Maria/Maskan, tack så mycket! Skisstävlingen håller på till den 8 mars, så ännu finns chansen att vara med :-). Ammi

måndag 2 mars 2009

Tävlingsbidrag!



Ännu ett fint tävlingsbidrag, den här gången från Jenni/Tindela. Tack för din tolkning av skissen. Ammi

söndag 1 mars 2009

bidrag till tävlingen



Ett härligt bidrag till skisstävlingen från Karolina/karehed, tack så mycket. Skisstävlingen håller på till den 8 mars så än finns det tid för er att knåpa ihop nåt fint :-).

Nu är ansökningstiden för Dt över, nu har vi bara det svåra jobbet kvar att välja vem vår nya medlem ska bli :-) Ammi

Grattis Groda!

Har gjort ett litet grattiskort med en rolig grodstämpel - grodan finns i en mängd olika utföranden på Pysselgården. Rosa papper från StudioLight och pärlemo punchinella. Siffrorna är Tim Holtz grungeboard som jag chalkat och embossat. I mitten av blommorna använde jag igen små runda spegelbitar. 
//Ulrika